joi, 1 martie 2018

SRI mai tare ca FBI!


România nu este un stat amenințat de pericolul terorist, dar este pregătită în orice moment pentru a face față unui astfel de atac, prin măsurile pe care le ia permanent !
Una dintre măsuri este ascultarea telefoanelor în numele siguranței naționale!
În 2014 în România au fost emise ATENȚIE..de 31 de ori mai multe mandate de ascultare și interceptare telefonică la suta de mii de locuitori, decât în Statele Unite! ”Paza bună trece primejdia rea” spune proverbul românesc, dar nu cumva paza asta nu este prea exagerată ?
Luând în calcul că România are 20 milioane de locuitori, iar Statele Unite peste 350 milioane, consider că este prea mult!
Unde mai pui că Bucureștiul, Turlele Catedralei Mântuirii Neamului și Casa Poporului, nu se compară cu New York, Turnurile Gemene și Pentagonul!
Suntem și rămânem o țară de ”mâna a treia”, conducătorii s-au împăcat cu această situație, deci lăsați-ne în pace domnilor, nu ne mai ascultați telefoanele, nu ne mai închideți conturile FB, fiindcă nu avem porniri anarhiste!
Căutați-i pe potențialii ”teroriști” acolo unde sunt și v-aș sugera să începeți să-i căutați în propriile structuri!
Pe noi poporul ne interesează să supraviețuim în această harababură națională, de care vă faceți vinovați direct, nicidecum să atentăm la siguranța națională!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu